Perlu scan klinik berdekatan ataupun tunggu check up KK

Hai mommies.. i check dekat rumah memang pregnant.. dua Kali test dah..Belum pi klinik lagi..perlu tak pergi klinik berdekatan untuk confirmation ataupun terus pi KK.. kk dah dapat appointment jan23..ni anak kedua

2 Các câu trả lời

Hai, mcm saya sejenis x sabar mmg pergi klinik berdekatan je utk confirmkan pregnant and terus scan. Masa tu terus lega . Alhamdulillah ada kantung

mcm sy terus pegi klinik swasta..dah confirm baru rasa lega😁