MASALAH FULLY BREASTFEED

Hai mommies ! Boleh tak bantu saya macam mana nak banyakkan dan pekatkan susu badan ? Sekarang saya campur df + fm. Kalau boleh nak fully bf. Pump 30 minit hanya dapat 2oz je. Saya jadi down sangat2. Anak pertama pun campur. Anak kedua ni dah nak masuk 2 bulan. Kalau boleh nal fully bf ? Bantu saya mommies macam mana nak banyakkan susu badan ?

26 Các câu trả lời

Mind sent tu penting.. Jgn ckp susu x de.. Ckp susu sy cukup

Cuba ikhtiar minum air rebusan buah buah kering..

Minum holicks n sayur sawi . Alhamdulillah

Sye mnm susu full krim ssu jd pekat

Horlick

Sis, fikiran msti selalu +ve.. Bykkn mkanan bersup, lobak putih atau betik muda plg bagus utk penghasilan air susu. Buah2an, sayur2an hijau and air kosong jgn kurg. Sehri kalau boleh minum smpai 3-4liter air kosong.