Car Seat

Hai mommies.. Boleh cadangkan car seat ape yang bagus... Sbb xtahu nk pilih yg mana.. ?

2 Các câu trả lời

Cari car seat yang certified. Nak tahu lebih lanjut, boleh join group Malaysian Carseat Support Group kat facebook. Dalam group tu ramai yang boleh share car seat yang sesuai dan menetapi piawaian mengikut bajet yang awak ada.

Ikut budget sis, skrg sweet cherry pun dh ok ada yg untuk newborn smp 5 thn dlm rm12+-150 blh dpt dh...