Detail scan

Hai mommies, anyone pernah buat detail scan dekat private hospital/clinic area gombak or berdekatan? Boleh suggest tak yang okay, yang Dr tak buat ala kadar je. And range harga . #ingintahu

5 Các câu trả lời

masa 1st pregnancy, saya scan kat Klinik Myfamily, ampang. service okay, klinik pun selesa. price kalau detail scan + growth scan = RM150 kalau detail scan + growth scan + 4D/5D scan (tengok muka baby) = RM220 ni 2nd pregnancy nak buat detail scan lagi kat sana 😆

boleh tahan murah, saya pun tengah mencari , tgk rakan2 komen terus cari ...

2y trước

wah murah2 dan mudah , tq taw

saya selalu scan sonobee memang murah berbanding klinik lain

2y trước

sorry lambat, i rasa ikut pada klinik sonographer tu sebab i pergi kat cheras punya memang mesra check satu satu detail. tempat pun selesa.

search sonobee. sana murah.

prefer sonobee. murah.