Bersalin C-section

Hai mommies . Alhamdulillah saya dah selamat bersalin (c-section) . Anak pertama . Tiada pengalaman . Boleh ke mommies2 share supplemen atau apa2 makanan dan buah2an yang boleh sembuhkan luka luar dan dalam dengan cepat . Harini dah 16 hari saya berpantang .

2 Các câu trả lời

awak follow fb doctor imelda balchin pakar o&g. doctor ada share cara penjagaan luka sama ada beranak secara ceaser atau normal. doctor juga ada share pemakanan utk org pantang. cuma dkt fb doctor awak yg kena search information yg awak nak. sbb posting tu dh ke bawah sgt tak salah around julai. yg sy share ni table dr kkm

mkn buah orange