Darah beku dalam rahim?

Hai mommies, ade tak pernah alami darah beku dalam rahim di awal kehamilan? Boleh tahu next apa akan jadi? Risau sangat sebab masa scan tadi tiba2 dr detect ada darah beku 🥺#ingintahu

4 Các câu trả lời

Saya 2nd pregnancy bru ni gugur sebb ada pendarahan sebelah kantung. Dokter kata kandungan masatu 50/50 punca darah tu tak thu tapi kun fa ya kun doa je baik2 semoga kandungan sihat okey banyakkn rest jngn angkat krja berat

12mo trước

Okay faham2. Saya pun doktor bagi duphaston suruh makan. Tapi lagi 3 minggu kene dtg cek semula, dr nak tgok size baby & darah beku tu mcm mana. Dr ckp darah tu kene buang nnt

doctor sy bagi ubat cair darah siap2 sbb dia cakap xnak ade ketol2 darah

12mo trước

Sy dpt duphaston. Ubat cair darah tu akan keluarkan ketulan tu ke?

Semoga baik2 sja..sentiasa puan minta pantau dr yaa.

Apa punca darah beku ya. Sy 1st time dengar pasal ni

12mo trước

Punca belum tahu lagi. Kene repeat scan semula bulan depan