Kantung tak cantik

Hai mommies. Ada yang pernah lalui pengalaman mcm sy? Last 2 weeks sy scan kandungan 6 weeks. Da ada kantung tp janin masih kecik sgt2. Harini sy scan lg sekali sbb demam panas alang2 check spotting da brpe week keluar . Dr kata 50-50. Sbb baby mcm tk membesar, kantung pon tk cantik. Ada yg survive or mmg tanda2 keguguran yek?

Kantung tak cantik
1 Trả lời

Hi mommies, sy dh experience mcmni , fetus stop grow kt 9week , i demam panas , start klr spotting sikit2 , hari ke 4 pg, mcm darah period keluar… takde rezeki. Tapi pape pun ad kemungkin blg survive,Doa byk2 yaa, inshaAllah