Due Akhir Bulan 10

Hai mommies.. Ada yang due akhir bulan 10 tp belum bersalin lg? Kawan2 terdekat yang due dekat2 sama semua dah bersalin ? mommy is nervous..

17 Các câu trả lời

Semoga d prmudahkan time brsalin nanti

5y trước

Aamiin inshaAllah terima kasih sis 🌹

Mg d pmudahkan segalanya..aamiin

5y trước

Aamiin tq 🌹

25/10 due.. Blum ade tanda

5y trước

U too

🙋27/10. Still waiting.

5y trước

Semoga dipermudahkan sis 🌹sama2 lah kita tunggu 😁

Saya due 27/10 nie ..

5y trước

Semoga dipermudahkan 🌹 saya 29hb

Saya... 27/10 due.. Kalau x bsalin jgk 26/10 kene serah diri.. Sbb gdm on diet

5y trước

Hehehe due je dekat2. Tp sye takde pape masalah ☺️

Sy due 15/10 .. tapi baby tknk keluar lagi .. kalau tk keluar jgk terpaksa la serah diri 21/10 ni ... semoga urusan sis dipermudahkan 🖑🖐

5y trước

Sis pon semoga dipermudahkan 🌹banyakkan berjalan ye. Semoga baby dan mummy sihat2 je