Mommy plussize

Hai mommies , ada tak yg plussize kat sini ? Saya perut buncit tapi kandungan baru 7w . Kadangkadang keliru bump ke buncit tapi awal lagi nak nampak bumpkan ? Ada tak mommies plussize kat sini ?

7 Các câu trả lời

Sy pun perut boncit tapi tak oversize. Confuse entah baby bump ke boncit 😂 sblm kahwin makan kenyang pun mcm 5bulan 😂 tapi garisan hitam tu betul. Ada smpai bebetul atas pusat. Kalau nak ukur rahim misi pening dia ckap lemak tebal hahahahah. Skrg sy 12w. Yg penting baby sihat. Org kt klinik pun tekejut sy ckap baru 3bulan 😂 3bulan dgn 5bulan dh sama. Tapi biarlah

sy 9w5d berat 70kg.. perut ada 2 lipatan😂 sy rasa yg atas pusat tu lemak, n bwah pusat tu pula bump, sbb sy perhati ada garisan hitam dah kat perut sy hihi

2y trước

Hahahaha berat kita beza 10kg hahahha tapi perut 2 lipatan ye sama HAHAHA

Sy masa baru 8 weeks da nampak da baby bump sikit. Sy kurus je. Tp nampak da. Benda tu normal. Lain org lain 😊

sy 75kg..buncit sblm kawin lg..skrg 13w. naik skit dh perut ats n bwh tu mcm dh ke depan cikit haha

7w tu kecik lgii. yg ade buncit lelemak sedia ada. nti 6m above bru nmpk bump

2y trước

kenapa nak kena amek dgn dgr mulut org? abaikan jela. org kalau nak mengata mcm2. xyah nak amek kesah kan org.

Sy 20w bru nampk bby bump. Sblm tu lemak. 😂

7 weeks Org yg kurus pun tak nampak baby bump lg sis

2y trước

Ye tahu . Saya gemuk buncit , ramai ingat saya dah 3 bulan above . No hate just ask