Cyst (baby 7weeks ke atas)

Hai mommies to be. Ada tak dekat sini familiar dengan cyst? Saya scan tadi alhamdulilah ada heartbeat baby and nampak janin. Cumanya yang tak sedap dr detect saya ada cyst. dalam 3cm ke atas macam tu. Mommies mommies ada tak pengalaman yang ada cyst? Bahaya tak untuk kandungan baby? Pastu pemakanan jaga macam mana ya? Dia memang boleh hilang macam tu je ke? #firstmom

2 Các câu trả lời

cyst ad 2 jnis.ad yg boleh kecut sndri.ad yg makin mmbesar.jaga mkn ja

cyst boleh kecut..