Bersalin area kedah

Hai mommieh … anyone pernah bersalin kt kedah area alor setar/sp tak? Boleh share hospital mana ok & pengalaman tak?

1 Trả lời

setakat sy pernah keguguran & now dah pregnant lg, HSB Alor Setar mmg terbaik. menunggu tu normal sbb hosp gov kan org ramai, tp doktor/nurse semua baik2 sgt. takde jenis tengking2 & kasar2. HSAH SP pun ok tp sana agak padat & if kandungan ada prob, dorang akan refer Alor Setar juga. so better gi HSB terus.