perut mengeras

hai momiess semua..nk tnye ade tak dlm ni dlm 30weeks perut asyik mengeras jee..mengeras yg agak lame??

2 Các câu trả lời

lama berapa lama? dah stretching, ubah position, minum air pun tak hilang ke? kalau lebih seminit dua, better jumpa doktor. kalau sakit sangat pun jumpa doktor.

Sy sis.. hari tu mkn durian, mengeras memanjang. Rasanya mcm contraction palsu. Cumanya klu mengeras tu ada rasa sakit sekali, better jumpa doc..