Pertanyaan

Hai momiess . good morning ! nak tanya normal ke ada sporting darah keluar sikit waktu mengandung ? saya dah masuk 6week plus , sekarang pinggang pun sakit . normal ke ? #ingintahu ##Sharing_dong_Bund #ingintahu

3 Các câu trả lời

saya 6week3day mula² spotting je..saya terus pergi PAC doc cakap normal ...lepas tu balik rumah ...dan ke esokkan hari nye saya keluar ketul² saya terus pergi PAC lagi...doc cakap normal sbb darah lama membeku dekat dlm .. doc scan TVS alhamdulillah kantong baby dh nmpk cuma nye baby je blm nmpk...Mungkin baby masih awal lagi ...

1t trước

saya 6week haritu pun emergency, doktor cakap normal . lpstu scan nampak kantung baby dah . doktor cuma pesan kalau ada ketulan darah datang emergency semula tapi so far syukur takde apa apa serious

tak normal sis . saya pun 6weeks ada spotting terus gi klinik . dr cakap nasib baik awal datang kalau tidak memang takde rezeki dah . dr bekalkan saya duphaston . sekarang dah 7w1d . kadang² masih ada spotting kalau penat sangat . nak kena bedrest je sepanjang 1st trim

2t trước

oo yeke ? saya ritu masa gi klinik 6w spotting tak banyak jugak . tapi dr kata baby dah rendah sangat dekat dengan pintu rahim . so dr bagi ubat tuu . kalau dr awak kata normal , ok lah . better jumpa dr dan dapat saranan dari dr sebab dr lebih mengetahui daripada kita .

Tak normal. Pergi klinik/hospital

2t trước

Semoga dipermudahkan urusan awak