GULAI LEMAK NANGKA

hai momies..nak tanya..dalam fasa pregnancy ni, boleh ke kita makan masak nangka? sebab ada kata boleh, ada kata tak boleh..kita ni dah terkecur air liur nak makan tapi masih ragu ragu..bantuuu.. ##firstmom #3rdtrimester

4 Các câu trả lời

bole je sis. ade certain ckp x bole maybe sbb angin kot. sy pon kalau mkn byk mmg akn angin. mkn buat ghaso2 bole je.

boleh makan , sy dh msuk 7 bulan dah makan masa perut 3 bulan xda masalah apa cuma nangka ni angin ja tuh ja

Boleh je makan cuma takut taktahan jelah. Saya makan perut jadi kembung keras

Tak boleh sebab apa ya?