Hai mommy2

Hai momies2 nak tnyaa susu apa ye yg okay ?

2 Các câu trả lời

Agree, any susu boleh (any source of calcium), susu kotak boleh susu tin boleh Saya gatal tangan beli lah susu kotak dgn susu tin, harini rasa nak minum susu kotak, esok terasa nak bancuh pula 😂 jenis bosan minum satu jenis je 😂 Currently saya take frisomum, try sample banyak banyak dulu lain susu lain rasa 😄

Anything yg awk blh minum, xsemestinya susu pregnant shj. Bab susu ni kena try & error. Blh try dptkn sample dlu, then if awk serasi, beli yg kotak sbnr.