hati yg curious

Hai momies , nak tanya sebab rasa curious tu kuat sgt . sy pya kitram haid sgt x teratur . kadang 3 bulan bru sekali dtg haid dan kekdang 6 bulan bru dtg haid . so minggu lalu 30/4 keluar spotting berwarna pink di panty dan hanya 2 3 titik shj then stop . yes , sy tunggu mungkin dlm 2 3 hari period akan jatuh tetapi tiada period dtg while rasa cramp l, sakit belakgn smua rasa suda . 3/5 kluar lg darah tetapi sama shj titik² saja then stop again . i was think mungkin bila sa buat kerja baru jatuh daeah tetapi bila rehat tiada tompokan jatuh . 3/5 awal pagi ada cek upt ttpi -ve so mmg xda mengandung la tp kuar rasa tu hati mcm mengandung . try lg 4/5 buat upt still negatif tp check darah haid masih belum dtg . wht should i do mommies . rasa penat , sembeli dan payudara rasa mcm tegang tp bhg nipple x rasa sakit . sa perlu pendapat dari mommies² 😭 btw sy ttc 7thun #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

awak dn husband dah pernah jumpa pakar sakit puan tak? utk check kesuburan both awak berdua? 1) kalau obesiti, awak kena kurangkan berat badan. amalkan gaya hidup sihat. makan suku suku separuh. exercise 2) kurangkan makan fast food 3) kalau husband merokok/vape minta dia slow2 berhenti

maaf typo byk sgt 🙏