Buku pink di kk atau klinik swasta?

Hai momies.. ada x yg bpengalaman dgn buku pink di klinik private? Tgh survey nak bukak buku pink di kk atau klinik luar je. Tq#ingintahu #firstbaby #firstmom

1 Trả lời

kalau waktu mommy pack on weekday, boleh pegi klinik private utk buka buku pink. if not pegi kk pon boleh. free je kalau kat kk ☺️

2y trước

hari tu sye bukak buku pink pukul 9 sampai 12. kalau monthly check up around 2 hours tmpt sye. tgok tmpt, kalau ramai akn jadi lama. tapi boleh mntk time slip nnti.