Scan x nampak baby

Hai momies ada tak yg ada pengalaman mcm ni.. Sy last piyed 18/7 piyed x teratur.. Bulan 8 sy cek upt -ve.. Sy try guna opk tp opk +ve (22/8) mgkin time tu time subur sy.. 11/9 sy try test upt skli lg cbb piyed msh lg x dtg.. Lps test dpt result +ve.. Mgu lps sy pergi kk cbb ada spotting on off, then bila scan x nmpak heartbeat bby nmpak kantung dgn yolk sac je.. Ade x yg ada pnglaman mcm ni?? Risau plk tkt bby x membesar.. Hri jumaat lps sy p klinik swasta scan nk tgk bby, tp still x nmpak heartbeat😢

Scan x nampak baby
21 Các câu trả lời

Tunggu lg 2 minggu sis..kalau bernsb baik ade heart beat..doa byk2 Mudah2an dipermudahkn ye

4y trước

amin amin.. sy ahad ni repeat scan kt kk.. doakan sy ya sis, tq sis

in sha Allah.. ade rezki sis, tggu kiraan 12weeks.. utk sis scan semula.. 😊

4y trước

in sha allah amin, tq sis

mcm sy dlu la. awal lagi. nnt scan balik 2 mggu lg. insyallah ada

4y trước

ahad ni repeat scan kt kk, doakan sy ya sis.. tq sis

sy pun sama dulu... pastu dokt ckp bligtd ovum...kantung ksong

4y trước

sehari sebelum kantung kelua tu darah kelua skit time maghrib pastu keesokkan nya waktu maghrib sakit mcm senggugut trus kelua ketulan darah banyak smp malam ...sy buat dnc kt swasta malam tu jgk dlm kol 11 mlm

semoga Allah SWT permudahkn segala urusan Aamiin

4y trước

amin amin tq sis

semoga dipermudahkan segala urusan Aamiin

4y trước

amin tq sis

Cuba dtg scan 2 minggu lagi sis

4y trước

ahad ni repeat scan dkt kk, doakn sy ya sis

awal lgi kot..

brp week ni

.