Produk mandian dan losyen apa yg sesuai bagi kulit bayi yg sensitif dan beruam

Hai mom..boleh suggest tak produk mandian dan losyen UTK kekalkan kulit baby sentiasa lembut dan x kasar serta mengurangkan ruam pada kulit baby kita. Walaupun dalam keadaan cuaca yg panas dan x menentu.

1 Trả lời

cuba jgn mandikan pakai sabun dulu. mandi je air biasa tanpa sabun. sampai elok dulu. nnti bru try crik natural product. now kalau terus guna sabun lain, tkut jadi makin teruk kalau x serasi.