Ingin tahu

Hai mom² . Mahu tanya pernah tak mom merasa berdebar² bila kena cek BP tinggi ?? Paling tinggi 124 . Skrg dah 6 bulan 5 hari ( Ank ketiga ) #ingintahu

4 Các câu trả lời

124 mana ada tinggi.sy slalu 130🤣cek dkt rumah ok jaa.tp bila masuk bilik utk timbang n cek bp terus dupdap.baru²ni sampai 149 tp x2 ok plk.pastu doc cek bp manual 2x semua ok.adoiii sepasai plk 2hari skali kena pi kk cek bp seminggu.

SAYA!! 124 tu selalu sgt sy dapat..sy paling tinggi 149 n kena warded..lepas warded tu sy jadi trauma tiap kali nak check bp..mesti berdebar rasa..n bp sy lebih dari 120 tp kurang dari 130..

2y trước

doc takot jadi sawan..sy warded sehari je..sbb doc nak monitor bp..n kebtulan time tu sy ade cirit birit, mual n muntah..so doc risau sy ada pre-eclampsia..sy ulang alik kk selang sehari utk monitor bp..

kalau saya pulak baring baru BP normal, kalau duduk tinggi, 2 minggu kena buat BP 4 Kali 14hb ni ref kat doctor

okay la tu 124 hehe xda la tggi sgt mami😊