Ingin tahu

hai mom... nk tnya normal ke klu dh msuk 39w perut terasa keras n tulang kemaluan sering sakit.. ank pertama xprnh mcm ni... sorry klu soalan sy agak pelik... #ingintahu #seriusnanya

1 Trả lời

normal kalau utk sy,sbb sy pun rasa mcm tu. makin ramai anak,makin tak bermaya badan sy ni masa pregnant sampai bersalin. mungkin juga faktor umur

1y trước

owh... tq yer siz... sy first bby xprnh rsa mcm ni... kli ni bru rasa mybe sbb sy kje