Susu apa yang sesuai untuk menaikkan berat badan baby . Umur baby 3 bulan

Hai mmy² saya nak tanye ne . Mcm mana nak naik kan berat badan bby umur 3 bulan . Anak sy minum susu dupro yg hijau tu tapi mcm tak naik² ne berat dia risau laa .. susu apa ya yg sesuai boleh kasi naik berat badan baby .. tq mamy 😊

2 Các câu trả lời

sy bg similac neosure rumusan khas utk bb kurang berat badan..kjp je naik..salah satu ssu terbaik..berak sume pn cantik

3y trước

oh ye ke . ok nnti sy cuba ye makasii 😊

anak sy bulat lepas minum dutch baby

2y trước

dutch baby langkah 1 ke lamgkah 2 ye??baby sy pon kurang berat skrg nk cuba ducth baby langkah 2