Loya tekak

Hai mcmana nk hilangkan rasa loya ..nk buat kerja pon susah rasa nk muntah kadang² bukan waktu siang je nk tidur pon masih rasa loya.kadang² selalu lapar bila dah makan rasa lapar lagi..#firstbaby

2 Các câu trả lời

sama. saya dah sampai tahap muntah gastric juice. pedih perut. tp paksa juga makan roti kering, biskut, susu kotak dan air Supercube Halia nak bagi lega. sakit badan tak boleh share dengan orang lain , jd sendiri kena ikhtiar supaya berkurang sakit

sy plak lepas mkn mst rasa loya.. tp sy tahan je.. mnum air.. sapu dada dgn mnyk kapak sikit.. bole la buat lega jap 😅