Uri bby dkt bwh

Hai mamy2 semua ada x MCM Sya uri bby dkt bawah..Sya bru 14w6d smlm scan terkejut jgk doc ckp uri dkt bwh...#seriusnanya risau!! suami dah mula suruh stop kerja ..

26 Các câu trả lời

Awal lagi tu sis. Uri akan naik. Jangan risau. Sis cuma kena jaga diri baik2, banyakkan berehat, jangan angkat berat2, yang sy tahu tak boleh bersama dengan suami untuk sementara waktu kalau uri dekat bawah. Apa2 pun atas nasihat doktor. 😊

jangan risau sis banyakkan berdoa je ri tu saya scan mula² uri bwh dn baby songsang tapi semalam pergi scan balik masa 28week baby dah pusing elok dan uri dah naik sikit allhamdulillah doctor kata akan naik sikit lagi

sy bgitu juga dulu,. skrg alhamdulillah da bersalin,tiada mslh ank uri bawah,.msh awal uri bole naik lg tu,. bg berinteraksi dgn ank dlm perut spya cpt naik ke ats dan sujud lama2 ,.

saya last checkup doc bagtau saya punya uri kat bawah. tapi jgn risau sbb baru 17week time tu dia kata uri masih boleh berpusing². dia cuma pesan banyakkn rehat je

Boleh naik sis, inshallah. Saya pun macam sis jugak dulu, after that saya minta surat daripada kk untuk light duty. Alhamdulilah skng dah masuk 34 weeks uri naik dh

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10158794428676659&id=679746658 boleh baca penjelasan doktor imelda, pakar ong tentang uri bawah ye

bykkn berehat sis. awal lg tu bru 14minggu.uri akan naik nnt. kalau ada pendarahan dgn drh yg merah segar tu,segera ke hospital ye

biasanya mmg doktor akan bagitau psl kandungan, jangan angkat berat, fikir yg baikbaik, jgn bsama suami dl.

Sy mcmtu jugak sis.. kalau solat sujud lame sikit.. 7bln naik uri lepastu mase nk lahir songsang pulak ..

masi awal lg tu insyallah nty dia naik sy skrng dah 7bulan uri baby dah naik

2y trước

nak tnya masa tu awak buat apa tuk uri naik