vaksin pregnant

hai. mamy tgh pregnant sekarang dah cucuk vaksin ke? mcm mana ade ape effect tak?#ingintahu

30 Các câu trả lời

Steady takda affect apa apa, just tangan sakit biasalah lepas kena cucuk, sengal sengal la sikit

3y trước

alhamdulillahhh

saya bru ambik vaksin semalm 20w harini cuma pening² tangan kebas tu je yg lain semuanya okey

3y trước

pzer

alhamdulillah dah full dose.. xder kena apa2 cuma tgn jer akan lengguh 2 hari

Dah, takde effect sgt 2nd dose shj rasa chills n penat. 1st dose tak apa..

sy lps bersalin baru blh amk vaksin sbb sy dh nk sarat nie..tlng doakn sy ye..

3y trước

ohh. semoga dipermudahkan urusan awak ye❤️

so far okey sis , mgu dpn sy nak cucuk dose kedua dah

xcucuk..suami xbg.nti lpas bsalin bru suami bg cucuk

3y trước

bolih jer lau kita xnk cucuk..atas diri masing2

saya cocok dos 1 masa 33w fizer...xde sistem ok je.

3y trước

xpasti lagi kalau rasa lepas bersalin rasa sbb tarikh dos kedua tu dah lambat dah dkt nak bersalin...

maseh belum dapat panggilan vaksin lagi..

cuma demam je ...lps tu dah ok