perut atas

hai mammy2 nak tanye, biase kan org2 tue ad ckp kalau perut tinggi lagi tu lambat lagi nk beranak betul ke?? perut sy tak jatuh2 ke bawah makne lambat lagi lah??? sbb hari ni due sy 12/1/23 #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

awk tau mne perut awk jatuh ke blm.. misi ada ckp x kepala bb dah turun ke tidak..klau awk ada rasa ringan bahagian perut atas tu bermakne bb dah kebawah.kdg ada jgk org nk bersalin baru bb turun.

1y trước

ye anak first , tq awak💕 amin🤲

x jgak sis.. mak sye kte perut sye tggi lg.. lmbt nk bsalin.. tw2 lps tu bsalin

1y trước

oo doa kn sy sis , due sy 12/1 tpi belum ad tande paper lgi🥲