Baby kurang makn n myusu..

Hai mammy semue...nak tnye ank sye 8m 23d dye kurang myusu..n nak main je tau..makn pon kurang .berat dye 7kilo aritu timbng..normal ke...@ ad pape solution x ..ke ank mammy yg lain pon sme.. n nak tnye spatutnye baby minum susu brpe kli n brpe oz sehari ..thanks semue#firstbaby

1 Trả lời

Eeeee samalah kita. Anak sy pun jenis mcm ni. Hr tu dr 9 bulan ke 11 bulan dia naik 0.1 kg je. Sy bg dia appeton baby drops lps tu, 12 bulan naik sikit byk 0.3kg. Maybe blh cuba also