ank sulung

Hai mami2 semua, nak tanya betul ke orang cakap lahir anak sulung ni lambat dr tarikh, kira lebih dr due date kita?

41 Các câu trả lời

Tak juga...Saya awal 4 Hari,mcm kwn nya over due..kna rajin bjln n buat snman..

Sya due 23.02...Alhamdulillah slamat melahirkn puteri sulung saya pd 10.02...

klau dari pengalaman saya due date anak sulung 5/1/2014 tp bersalin 13/1/2014

ank pertama due 12/11/19 tapi lahir 2/10/19. awal 6 mggu. 34w keluar. ehehe

tak sis..anak first saya patutnya due 6/6 tapi kluar awal 27/5 hahahahahha

tak juga. kadang awal, kadang lambat tu bergantung bila baby nak keluar

baby first saya due 26/8 tp keluar esok nya 27/8 40 minggu 1 Hari 😬

saya ank sulung 37 minggu dah keluar 🤣 awal 3 minggu dari due date

X la sis..klau sy, anak pertama lahir seminggu awal dr due date.

Ada kemungkinan. Sbb saya dulu pun kira tua dlm perut 😂😂