Suntikan depo

Hai mami yang amik depo , nak tanye sye amik depo terus period berpanjangan tapi darah sedikit dan tak menentu keluar nye , boleh ke bersama suami ? #bantujawab #ingintahu #newmom

4 Các câu trả lời

Sama awk. Sya cucuk demo pn period tak behenti da sbulan dah. Ada pun 2/3 hari stop lpstu dtg balik. Raya ni cucuk second depo saya xnk cucuk dh😅 risau solat mcm mana

4mo trước

Rsenye mcm tu la

saya pun sama. first cucuk depo. tak pernah bleeding tapi bila period lama pulak nak habisnya. darah pun sikit sikit je 🥹

4mo trước

Okey awk 👍🏻

period lebih 15 hari? depo tak serasi la tu.

4mo trước

Sye period 2bulan lebih , keluar cikit-ii je tapi tak selesa , bile tanye nurse Dia kata normal . Sye baru cucuk yg pertama . Bulan puasa cucuk yg kedua .

saya lansung tak period, nak sebulan dah

4mo trước

Dgr jugak ade yg amik depo tak dtg period , sye yg dtg period nie tak berhenti jadi tak selesa wak . Ermm