czer atau normal

hai mama² nak tanya ada tak anak pertama czer ? kalau anak kedua nanti czer atau normal? jarak dngn anak prtama 3 tahun pstu bru mengndung balik skrng ni dlm dilema dpt tak nak beranak normal 😭 #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

5 Các câu trả lời

mcm sy dlu ms brsalin czer...doc pakar penah kata kalau pregnant lg jika tiada mslh uri bwh blh je nk brsalin normal..jnji jarak ank kedua tu kena jauh bukan dkt..mcm puan dh 3 tahun kan br pregnant balik .in shaa Allah jika puan tiada mslh kesihtan yg lain2..psti blh brsalin normal..apa2 pun depends pd kondisi puan ketika itu bagaimana .mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

kalau tiada masalah semasa kelahiran pertama, insyaallah boleh je beranak normal kalau kandungan kedua ni pun tiada apa2 risiko. nanti boleh bincang dengan doktor nak try normal. semoga dipermudahkan semuanya.

Insyaallah boleh bersalin normal. Jarak pn dh 3 tahun & klu xde mslah ksihtan mmg boleh. Mmg ada org anak first czer tp anak2 sterusnya dpt bersalin normal

arwah kakak sy 3 anak czer..yg bongsu skali bsalin normal.. itupun dh jarak 4 tahun..