Kongsikan jadual atau aktiviti harian bayi usia atas 7 bulan anda

Hai mama sekalian. Boleh kah mama² kongsikan jadual aktiviti harian bayi mama ? Jam bangun, makan, mandi, tidur, main dan tidur malam bayi. #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

6pg bgn 8.30/9pg nap 1 9.30pg-10pg bgn (mndi, brekfast, main) 12.00 tgh hri nap 2 1.00ptg bgn (mkn, main) 3.30ptg nap 3 4.00-4.30 ptg bgn (mkn, main, mandi) 7.00-7.30 mlm tdo anak sye nap siang x lme dlm stengah jam ke 1 jam je..

1y trước

Terima kasih mama