Breastfeeding..

hai .. klau bf , bole minum teh ke ? ape2la lemon teh ke , chinese teh ke .. dgr2 teh nti kurangkn susu bdn .. btul ke ?

7 Các câu trả lời

apa2 makanan or minuman ni kita kena try and error. sebab setiap org milk booster dia berlainan. sy bagi contoh. milk booster sy adalah coffee. bila sy minum coffee susu jadi meriah dn pekat. tapi ada setengah mommy dia minum coffer susu dia jadi kurang itu bermaksod coffee tu milk killer utk mommy tu☺️

1y trước

hihii oky

Hai, Puan. Ni pendapat saya ya, Puan kena try and error. Ada orang tea tu milk booster, ada orang tak sesuai boleh ganggu penghasilan susu. Macam saya tea tak beri apa apa kesan. Coffee ya susu saya kurang. Tapi ada mommy yang coffee tu milk booster mereka. Puan cuba la dulu.

1y trước

Sama-sama 😊

Mgkin bergantung mood sama kot.. kalau happy mood okay susu mmg meriah.. Milk booster yg lain sis blh amalkan, lobak putih, susu kurma, air longan, air kosong byk.. dulu sy bedal je kopi, teh segala mak nenek.. Alhamdulillah susu keluar okay smpai anak 2y++

saya lps pantang mmg makan je smew ... x pnh pikir pun susu kurng sbb hw .. klau perlu pump tkut jugk 🤣🤣tp sedih ank kedua xde rezeki nk full bf .. dpat sekejp je.. 💆💆

1y trước

oh .. hahahahah sy pun lps pantang trus bedal je smua haha btw tkpalaa yg pnting ank kita sihat

saya pulk apa2 mnuman air panas bole jadikan susu booster hehe 🤭

1y trước

wahh untungnyaa

minum jela..

1y trước

baiklaaaa ..

boleh

1y trước

oky baiklaaa