Tidak boleh makan Nasi

Hai kaum ibu semua, mintak tunjuk ajar.. normal kaa bila trimister pertama hamil tak boleh nk makan nasi langsung. Tiap kali nk makan ja rasa nak muntah 😅 Kalau ya agak2 berapa lama ya tempoh dia#ingintahu #bantujawab #firstmom

4 Các câu trả lời

Saya pun tak boleh makan nasi. Rasa nak muntah. Boleh telan mee/bihun je. Tapi saya memang hari hari laksa je 🤣🤣

Sama sis.. sy nak mkn yg berkuah ja nasi langsung tak lalu.. mkn nasi ja confirm muntah balik

samala , tak boleh telan nasi . boleh telan roti je 🥲

Sama laa kita.. jgn kata mkn tengok pon tak lalu🥹