Test kehamilan

Hai kakak2 nk tanya ..Sy baru sebulan kawen..delay priod 3 hari..saja test benda ni..nak tanya betul ke sy pregnant?#ingintahu

Test kehamilan
14 Các câu trả lời

Jga makan ya sis jgn buat keje berat selagi xde spotting or bleeding elakkan gi scan awal2 nnti stress . Nnti dh 8 weeks blh lah pergi scan 🥰 Doakan sy pun ada rezeki bby lagi yaa. Sy baru je gugur 2 minggu lepas

3y trước

ok trima kasih sis hehe

yaa betul positif..nak lebih yakin ke klinik untk sahkan positif atau saja2 hormon yg mnyebabkan double line ..biasa saja2 hormon tak terang mcm tu ..pape pn tahniah sis ,jga kesihatan jgn buat krja berat ..

3y trước

alhamdulillah ok trima kasih sis hehe

alhamdulillah .. positive nie sis .. kalau sis nk tau da bape week preggy bole crik digital blue test .. y tu die accurate ikot by week ..

3y trước

ok trima kasih sis

Tahniah semoga dipermudahkan jaga kesihatan..doakan kami ya pejuang 2garis..Smoga Allah prkenan kn doa kami..

3y trước

trima kasih sis..moga sis dan pejuang dua garisan dipermudahkan dan diperkenankan Allah dalam urusan mendapat anak amiin2

tahniah ,. jaga baby baik2 . sy pun ada buat test td. .. tapi negatif 🤣 period delay 7 hari

3y trước

alhamdulillah.trima kasih awk..moga ad rezeki utk awk jgk ya

+ve 💜 congratss ! takecare , jagaa pemakanan n jgn lasak².. btw last period bila ?

3y trước

trima kasih sis..sy last priod 15.1....sje test 15.2 upt..naik dua line.mcm xcaye hehe

Tahniahhh 👏🏻👏🏻👏🏻 doakan utk sye jgk ye

3y trước

Aamiin aamiin aamiin 🤲🏻

positif ni sis . tahhniah . jaga kandungan baik2 😊

3y trước

alhamdulillah.trima kasih sis hehe

tahniah awak. take care ur self tau 😘

3y trước

trima kasih bnyk2 awk hehe

btul la tu nmpak terang..tahniah😍

3y trước

sama2 😊