Sy period mmg dtg tiap2 bln.. Last period bln 8,bila check upt sekejap positif sekejap negatif...

Hai ibu2...ada pengalaman boleh share... Thank you...

Sy period mmg dtg tiap2 bln.. Last period bln 8,bila check upt sekejap positif sekejap negatif...
5 Các câu trả lời

Elakkkan beli csset mcm ni, try beli dip n tell lebih accuarate tak perlu beli clear blue, kalau nk tepat lagi beli clear blue. Kalau nak kepastian boleh scan di swasta dlu. Insyallah🙂

Hi sis.. seeloknya pergi ke klinik swasta dlu utk kepastian, nnti doktor blh scan terus. InsyaAllah semoga ada rezeki utk sis skluarga. Aamin

2y trước

Kalau scan kat swasta ada bayar ke? Kalau ada berapa?

mcm saya..skjp positif skjp negatif, last2 turun period.

cuba sis try guna clear blue tu untuk check pulak

cer try brand dip n tell@clear blue

2y trước

betul, saya suka brand dip n tell tu. dia sensitif walaupun sblm hari sepatutnya period dtg, kalau xde mmg xde, kalau ada mmg ade line