Suntikan tetanus

Hai ibu2, yg dh cucuk kancing gigi ada tk efek mengantuk ? Lps cucuk kt kk , siang dh tido lps balik klinik , malam masih ngntok lagi 😵‍💫#firstmom

5 Các câu trả lời

entah la.. sy bru lps cucuk 12/09 tu hri. rase biase je.. tangan lps cucuk ptg tu lengguh2 sikit je. hrini alhamdullilah.. xde pe2.. bab rase ngantok tidak pulak. tp waktu mlm sy cpt ngantok. kol 9 dh rase ngantok. maybe siang sya bekerja..tambah pula kandungan dlm 3rd trimester.

kalau saya tak mengantuk cuma sakit bahu,xde pulak berat bahu mcm doc cakap tu..

lps cucuk normal tuk rasa ngantuk & lenguh² pada bhgian lengan yg d suntik

sy haritu just sakit tgn je sehari dua..tkleh angkat..pastu ok da..

normal