Baby Kick Weeks Berapa

Hai ibu2 weeks ke berapa ya boleh rasa gerakan baby tu? Dan ada tak yang dah 17weeks masih tak nampak baby bump? Saya jenis berisi jugak lah banyak lemak bahagian perut hihi #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

12 Các câu trả lời

14 sye dh start rasa baby. Skrang sye dh 19weeks. Baby kerap gerak dh 🤭 btw sye minta tlg tekan link tng sye 🥺 untuk dpatkan free reload pin 🥺 thank you so much. Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan https://t.tb.cn/_6aOFeJnblolSI7A1YHF3r1

Sy 20 weeks tk nampak baby bump lgi, nampak skit boncit mcm lepas makan je. Sy kurus , ada nampak doc bgtau first baby mmg mcm tu. And ada yg jenis rahim kedalam jd tk nmpk sgt

22weeks baru rasa baby gerak, n sy pon jejis xnampak baby bumb…sampai org tanya perut sy sorok kat mana?? Tp doc kata berat baby semua okay..so okay je laaa

Sy baby kick 18weeks. Now dah 20weeks lg bertambah aktif baby kicking 😙 sy anak 1-3, 6bulan baru nampak baby bumb.. No 4 ni 4bulan lebih dah nampak..

saya 18weeks , takrasa apapun cuma perut je nampak 🫠 takda lagi rasa geli2 dalam perut

saya 15 week dh start rasa.. skarang nk msuk 17week.. pagi² aktif jer brgerak..

saya 19w dah start rasa gerakan baby dlm perut...

Kalau yang berisi.... belum nampak lagi. Saya 16weeks++ dh boleh rsa.

20minggu 6hari sy dh rasa bby kick kuat. duduk ke diri ke dh rasa dia gerak.

10mo trước

Aww bestnya. Hihi semoga baby sihat selalu, doakan saya pun selamat till deliver nanti❤️

saya 20 weeks pun perut tenggelam timbul sis🤣