Susu dugro 0-12bulan

Hai ibu2 tumpang tanya , kenapa susu dugro 0-12bulan takda di pasaran yer jenuh mencari dah ke memang takda yang saya banyak jumpa pun dupro je bukan apa anak sembelit minum susu dutch baby ingatkan nak tukar tapi tulah ..#seriusnanya

4 Các câu trả lời

Biasa susu dugro nk utk budak 123 thn je...kalau ada pun yg dupro je utk rumusan bayi

dupro pun ok tu sis.. anak tidak sembelit.. dugro hanya untuk anak 1 thun ke atas

sya ade susu dugro tu. guna sikit je. sbb baby x sesuai. dia minum mcm sembelit

klu 0-12 bln memg dumex klua kn dupro.. utk 1+ bru dugro..