Perut mcm senggugut sebelah kiri

Hai ibu2 . Sy baru mengandung . 4week mmg rasa krem mcm sengugut ke perut sebelah kiri?#firstbaby #firstmom #pleasehelp #seriusnanya

3 Các câu trả lời

jangan cakap boleh tahan sis, better pegi la check sy punya pengalaman mcm tu la sakit sikit taknak pegi alih² etopic sebb kerap sakit belah kanan, dah kena buang 1tiub pegi check sis risau tau sakit sebelah je ni bahaya lagi lagi first baby,.

saya pun macamtu haritu. lepastu sekarang 6 week, xda dah cramp.

1y trước

ouhhh mybe perkembangan baby kot kan ... nanti kite nak g klinik nak tnya doc sekali ... kadang risau jgk

Kram sampai Tak tahan ke, better g cek sis

11mo trước

better pergi check sebelum ni saya pon rasa yg sama, bila dah turun darah baru tau sakit tu sbb gugur