Najis bayi prolonged jaudice

Hai ibu2, sorry kalau gmbar menjijikkan. Mau tanya kepada ibu2 yang ada pengalaman anak prolonged jaudice, najis bayi kamu colour mcm ni x? Anak sy lahir cukup bulan. Tapi bacaan hati xnormal. Mau tanya? Pada pandangan kmu, najis ni colour pucat atau kuning normal?

Najis bayi prolonged jaudice
3 Các câu trả lời

Nampak macam pucat lah sis , baby saya jaundice tapi poo warna kuning tak pernah lagi mcm ni. Ada pun warna hijau pekat sikit. Yg baby sis ni mcm hijau pucat. Sis ada campur susu ke or fully breastfeed?

12mo trước

atau ni masih pucat lagi

SMA MCM anak Sya bacaan hati tak normal🥹skrg Sya bagi susu fm je..penatlah susu ibu pun kurg..skrg anak sis cm MNA..ank Sya pun kadang najis hijau campur kuning

9mo trước

syukur turun juga ke70 MSA umur anak 1 bulan lebih..tapi skrg umur 2 bulan MSI kuning muka anak

mcm mana anak puan sekarang? berapa bacaan hati anak puan?