Hamil 7 minggu kantung 6 minggu

Hai ibu2. Siapa ada pengalaman, kalau ikut tarikh period usia kandungan dah 7w. Tapi bilaa scan hanya nampak kantung sahaja n usia kantung baru 6w. Biasa ad harapan kee? Btw, saya belum pernah ada spotting atau bleeding. #ingintahu #pleasehelp #seriusnanya

Hamil 7 minggu kantung 6 minggu
22 Các câu trả lời

kalau saya tak kira dr tarikh sy period. doktor terpaksa guna kira tarikh sy scan sbb period sy tak teratur jd tak dapat ikut tarikh last period

saya pregnant kali k3 macam sis lh...scan lg 2mggu baru nampak jntung baby..insyaAllah ada rezeki sis tak kemana...

I pun ingat 6weeks tapi 5 weeks. Dun worry sis scan after two weeks dah boleh nampak some times lambat sikit

Sama mcam saya, ikut period 7w. Ikut ukuran 6w. Alhamdullilah dah dengar jantung, insyaAllah ada tuh.

normal sis. mc saya pun gitu juga ikutkan kiraan sy baru 30week 4hari tapi scan 32week dah.

Jgan rsau sis InshaAllah akan ada.. Mcam ipar sy 9week br ada jntung nya😊

sy klau ikt trikh priod 4hb , tp scan ikt prsenyawaan bby 20hb 😬😬

Insyaallah.. semoga rezeki dipermudahkan segalanya..🤲 Amin

tggu usia besar skit dlm 12weeks n scan balik tgk camne

Hii awk mse ni kantung brp cm ya??