Due bln 9 2021

Hai ibu2 semua..sape kt sini due bln 9..?? sy due 19/9/21..dh beli sikit2 dh brg tp beli yg unisex..harap sgt girl..sbb yg sulung dh boy..scan masa 20week still xnmpk gnder lgi.. #ingintahu

37 Các câu trả lời

Sy due 25/9 dah buat detail scan gender boy. Tak beli brg2 besar sgt pun guna kakak dia punya je. Pink pun pink lah janji tak membazir 😅

Sy 28/9, baru ni buat detail scan nmpk baby girl 😍.. start beli barang2 besar dulu, baju blm lagi tgh intai2 dkt Shopee 😁 #1stbaby

3y trước

Sama dila pon 28/9

sy due 11/9..dah scan 3 kali dah 99% baby girl..dah prepare brg baby n momy..prepare awl sbb takut beranak awl sbb sy ad gdm😁

Saya pun due bulan 9. Tapi tak start beli barang baby lagi. Ingat nak beli awal bulan 7. Lambat sangat tak? 🥺

Dah scan 21 weeks hrtu.. Boy 😊 anak no 4,so sy ada 4 boys 😆😆 so beli baju boy lagi la kiter... Huhu

Saya due 10/9 tapi tak beli apa sebab plan nak pindah rumah. Tapi pkp ni nak pindah macam tak dapat je 😢

Saya 4/9 barang da beli sikit2.. Sama beli unisex juga sebab xtau gender last scan masa 12w..

Saya due date 09/09❤ Scan kerajaan xnampak, so saya p Scan dekat swasta ritu, baby boy👶

sy 4.8.21...smua dh siap tggu bby kluar je ni...siap awal sbb slalu due awal dr trikh asal...

Saya dute 09/09/2021 dh beli dh sikit2...hari tu scan baby boyy tp beli unisex je ...😉