Waktu tidur bayi

Hai ibu2 semua. Saya ada masalah stres bila tidurkan anak pada waktu malam. Susah sgt nak tidur. Last bangun tidur petang 4pm.. 6-7pm tidur sejam lepas mandi , malam patut tidur 9pm tapi 9pm tu dodoikan dia sampai ke 12 malam x nak tidur. Mata dh kuyu,nak mngntuk tapi tahan mata lagi.. dah masuk buai pun sama je. Lelap kejao xsampai sejam segar mata. Stress sgt saya ni habis senua kucing2 saya kena marah dgn saya. Minta pendapat jika ada yg bokeh selesaikan masalah saya ni.. adoi la.

8 Các câu trả lời

Jgn bg dia tidur ptg. Main je dgn dia bwk kluar smpai dia penat. Mlm dia akan tidur