Hamil bersama fibroid

Hai ibu2 semua sapa dekat sini pernah hamil bersama fibroid.... menggangu kandungan tak.. serius ingat tahu ... #risau

3 Các câu trả lời

Saya!! 3x4cm.tpi relax shj.Bykkan brdoa.InshaAllah, ianya tak ganggu perkembangan bayi, nutrisi yg msuk ke plasenta dan smga x halang laluan masa nk bersalin..Kalau halang laluan, mmg kena csec la citenya..

2y trước

ouh yeke sis.. sy ada 2... yg frst 8.65× 9.12cm , ke2 5.3x5.3 prgnt ke3 baru tahu ada 2 fibroid.. .. masa gugur kli ke2 bru tahu ada fibroid, masa tu fibroid 1 je 4x5cm, skrg jd 2.. dah jumpa hosptl pkar xada menganggu laluan,boleh bsalin normal.. cuma takut fibroid mbesar thimpit baby je... doktor cakap boleh blaku kguguran juga.. tu yg risau....

Ikut nasihat doktor. Jaga makanan. Itu saja boleh kongsikan selain doa fibroid tu mengecut...

2y trước

tu la sis.. doktor ckp makan2 seimbang. kdg2 tingin nk mkn tu ini tpi fkr fibroid tp terpksa tahan