Perut mengeras

Hai ibu2 semua.. normal ke 19w perut selalu mengeras.. bila mengeras tu sekali dgn sakit pinggang.. Perut rasa tegang.. ada ke ibu2 yg sama situasi nya.? Bahaya atau tak ya.. #ingintahu #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sama sis. Macam cramp2 gitu kan. Sy 19w mmg kerap rasa. Org cakap rahim nak mengembang sbb baby membesar kan. Tahan jela hehe. Tp kalau teruk sgt pergi hospital ye takut apa2 pulak. Sbb sy kerap cramp cuma dia sekejap je. Lepastu ok balik jd sy just usap2 jelah

sy pon sama..bila mgeras sakit pinggang..merengek juga la menahan sakit