Scan jantina

Hai ibu2 semua ,, klau kndungan dh 21 mnggu ,,bleh scan untk tgk jantina ke

9 Các câu trả lời

boleh je, sy 18w dh buat scan cuma baby kepit so xleh nk tgk gender lg. baru sbtu mnggu lps sy prgi scan utk 22w ni utk tgk gender. dy kepit lagi🤣, kesian dr . dr dhla pregnant jgk smpai giveup nk thu gender baby. biase nye kalau baby kepit girl la tu. kalau boy sng nk nampak. alhamdulillah bby yg sllu kepit dri 18w tu smpai 22w ni girl rupenye ptotla kepit xnk bg org tgk🤣. sy bg makan coklat , aiskrim dy kepit jgk. ssh btul kalau nk scan baby girl ni.

Ikut saya, guna detail scan at 22 weeks. Ikut pesan orang sebelum scan minum manis dulu and sejuk sejuk. Baby nanti aktif. And yes it’s work for me, i taktahh ia hanya kebetulan ke apa 😂, tapi why not try. Jangan minum berlebihan yaa. Jaga diri

Saya scan swasta 19 week tak nampak sebab baby kepit 🤣 pergi scan balik 21week alhamduliilah nampak baby girl . Sebelum nak scan tu saya minum susu low fat n kencing tapi jgn bagi habis keluar baru nanti scan nampak jelas

boleh dah buat. saya buat haritu masa 21minggu. dah boleh nampak jelas jantina

boleh je . tp kalu nk scan 5d better 24w ke atas . muka dh kembang sikit .

bole je, saya rituh scan time 21w , baby pun bagi kerjasama tunjuk .

saya 21w tanya kk bila scan jantina dia kata 27w nanti hmmppp

saya scan 19 week dh nmpk jantina baby

sy scan 19 week dh nmpk jantina baby