Susu formula

Hai. Ibu2 sekalian nak Tanya susu untuk tmbh berat bdn bby 3 bulan susu formula apa yg bgus selain dutchbby n lectogen??#pleasehelp #firstmom #seriusnanya #firstbaby #ingintahu #asiaparent

7 Các câu trả lời

Saya masa baby 2 bulan beratnya 3.5kg garis merah. Pastu saya bagi susu formula S26 then tukar kepada Dupro. Check up 3 bulan baby 4.96kg, nurse cakap berat naik elok dah. Plus jaga waktu tidur baby

1y trước

sya try la dupro lgipun bnyk suggest dupro...ok sis tq

Boleh trai s26 sis tu pon oky jgk..sye ade ank buah yg prem..msa dye lahir ibu dye bgi mnom tu untk tmbah berat badan

1y trước

Badan

boleh try dupro. tp manis sikit susunya. yg penting jaga waktu tidur baby dan masa penyusuan.

1y trước

okey cik tq infonyaa...

Susu badan lagi bagus dri susu formula

dupro sis..mmg mjdi..

1y trước

aah mmg mnis lemak sis, sy pun spupu suggest dupro, sbb ank sy skrg dh 11 tahun umur, dlu lahir premature 1.78kg

s26 gold sis

Dupro

1y trước

Ye taktahu laa pulak tpi susu tu buatkan anak i tambah berat alhamdulillah ok sampai susah nk cri susu 0-12😭