Detail Scan Baby

Hai ibu2, saya nak tanya, detail scan baby seeloknya dibuat berapa minggu ya ? Saya dah nak masuk 13week, ada tak yg dah buat detail scan kt sini ? #ingintahu

4 Các câu trả lời

dr saya suruh buat dekat klinik swasta masa 20 ~24 w ... saya slalu baca mummy2 buat masa 20w ... kalau belas2 baby kecik lagi ... saya pon tak sabar nak tgk detail 🤭

12mo trước

hehehe kan, boleh tgok keadaan baby kt dlm...🤭

Biase doc kt kk suggest buat time 20week..sy pn tgu 20week bru nk g buat detail scan..

12mo trước

Okay sis, tq respon 🌹

Buat masa usia 13week tu boleh buat NT scan dlu dear boleh nmpk juga

12mo trước

Okay sis thanks respon ❤️🌹

18-25 weeks