Berpantang Sendiri

Hai ibu2.. Saya bakal berpantang sendiri dengan suami.. Anak pertama.. Dua2 tak pernah ada pengalaman menjaga bayi baru lahir.. Ibu2 yang pernah berpantang sendiri boleh berkongsi pengalaman? Pada hari ke berapa saya boleh hire CL? Suami cuma cuti 7 hari sahaja. #firstmom

2 Các câu trả lời

boleh hire CL untuk mmbantu uruskan ank newborn. firstmom and dad mmg byk kene belajar dan prepare dari segi mental fizikal. kene sedia untuk tak tido malam, kurg rehat sbb kehadiran baby baru. moga2 dipermudahkn semuanya ya. insha Allah baik2 aja. banyakkn membaca dan tambah ilmu berpantang, menyusu dan parenting

hari ke 3 kalau normal