Eczema or ruam cacar?

Hai ibu2 morning..nak tanya ni ape ya ruam ke,seminggu lepas ada jumpa pakar baby kene eczema.masa tu ini tk de lg kluar.skrg baru byk kluar aduii.dia mcm nana pecah jd kudis mcm tu.eczema dia kurang dah lepas sapu krim yg pakar bagi.

Eczema or ruam cacar?
1 Trả lời

sy ada jumpa doktor .if cacar dia akan mula dari anggota badan .tp kalau tgk dari nie nie bukan cacar..anak sy cmni...kdg2 pampers pnyebabnya..tu yg sy letak krim yg doktor bagi but at the same time sy tukar pampers yg anti peluh dan ada masuk2 angin sikit

11mo trước

bedak carry baby blue..oh yeka, skrg dah ok sya buat bubo kosong tk cmpo apa2,mandi pon tk pkai sabun skrg dah baik tggl bekas ruam je.emm tk tau la nnt naik lg ke tk..sya tk tau alergik bedak ke mknn ke mandian ke aduii